fbpx

Maarten walks to Assisi – doneer een bedrag aan Stichting Vajra en ontvang het E-book in pdf-vorm!

Maarten walks to Assisi – doneer een bedrag aan Stichting Vajra en ontvang het E-book in pdf-vorm!

Van 8 mei tot 22 augustus 2015 liep Maarten Olthof 2500 km van Utrecht naar de Italiaanse stad Assisi. Hij vertrok zonder geld en met slechts een kleine rugzak. Onderweg sliep hij bij mensen thuis. Zijn tocht had hij opgedragen aan de (weder)opbouw van Nepal en op veel plaatsen gaf hij lezingen om geld in te zamelen. Tijdens zijn tocht hield Maarten een uitgebreid verslag bij op www.Facebook.com/Maarten.walks.to.Assisi. Elke dag schreef hij over de route, met een kaart en veel details, over de mensen die hem zoal ontvingen en over de plaatsen waar hij lezingen gaf en veel anekdotes. ’s Avonds schreef hij steeds een haiku (een kort Japans Zen-gedicht) met foto, over wat hem die dag in het bijzonder had geraakt.

De inhoud van deze lange Facebook-tijdlijn is nu beschikbaar in pdf-vorm als E-boek met 452 pagina’s en honderden foto’s. Het geheel leest als een meeslepend pelgrimsverslag. Ook de vele reacties van alle volgers zijn opgenomen. Benieuwd of de jouwe er echt bij staan? In ruil voor een donatie aan Stichting Vajra kun je het boek downloaden.

Klik HIER om een verkorte versie van het boek in te zien.

Via de bestelknop hieronder kun je het complete E-boek in pdf-vorm downloaden. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende donatiebedragen, waarbij we hopen dat je Vajra met een fiks bedrag sponsort. Alle donaties komen volledig en rechtstreeks ten goede aan Stichting Vajra voor de (weder)opbouw van Nepal na de aardbevingen.
Stichting Wilde Ganzen vermeerdert ieder bedrag met 50%!

Voorkant

Buy / Koop

Post navigation